Iti poti imbunatatii aspectul pielii tale prin exfolierea blanda dar profunda cu diamante. Exfoliera cu scruburi acasa ajuta, insa nu poate aduce toate benficiile exfolierii profunde si a serurilor folosite cu acid hyaluronic si botox pe care hidrodermabraziunea le aduce. Textura pielii tale este 100% imbunatatita prin acest tratament.

Dar daca este vorba despre exfoliere cu diamante, acest tratament doare?

Din fericire, conceptul acestui tratament este realizat impreuna cu confortul pacientului, in minte. La Academia Giulia Beauty din Constanta, soecialistii ofera hidrodermabraziune confortabila, pentru a iti face tenul sa arate pe cat mai bine posibil pentru tine. Este timpul sa afli ce poate face pentru tine – si exact cum se simte.

Ce este hidrodfermabraziunea?

Este acel tratament in timpul caruia Specialistul foloseste dispozitivul profesional pentru a iti exfolia pielea moarta si pielea in general, in profunzime.
Cu asta, celulele moarte sunt indepartate de la suprafata pielii si in acelasi timp stimuleaza metabolismul de a produce alte celule de piele noi, nepatate. Si asta face ca acest tratament sa fie cel mai potrivit in o arie larga de provocari ale pielii faciale. De altfel, Asociatia Academica Americana de Dermatologie recomanda hidrodermabraziunea pentru:
  • Reducerea petelor de batranete
  • Lumineaza textura pielii
  • Uniformizeaza aspectul pielii
  • Reduce aparitia melasmei
  • Reduce aspectul post-acneic

In aditie, studiile arata cum ca hidrodermabraziunea poate creste densitatea de fibre de colagen din piele. Colagenul este proteina care face ca pielea mai neteda si mai supla, insemnand ca hidrodermabraziunea poate ajuta sa ai pielea mai neteda, mai plina, si mai frumoasa.

Toate acestea se produc doar cu inlaturarea acelui strat de piele mai afectat.
Cum se simte hidrodermabraziunea?
Majoritatea pacientilor folosesc doua cuvinte de descrierea a felului cum se simte tratamentul de hidrodermabraziune: suctiune si frecare. Asta pentru ca hidrodermabraziunea foloseste un sistem de suctiune prin vacuum si mentine presiunea constanta pentru a iti extrage impuritatile de la nivelul pielii.
Senzatia de frecare a hidrodermabraziunii este conceputa a fi blanda insa consistenta si  echilibrata pentru a nu simti nici un disconfort. Insa specialistul te va purta prin tratament pregatindu-te pentru fiecare etapa. Dupa hidrodermabraziune poti experimenta o usoara roseala la nivelul pielii,
insa specialistul Giulia Academy a conceput acest tratament complet, impreuna cu etapa de sigilare si ameliorare pana la 100% a roselii, prin folosirea unei masti speciale post-procedura. Orice simpton de roseala, dispare oricum dupa cateva minute, dezvaluind o piele stralucitoare, uniforma ca textura si culoare.
Daca ai intrebari despre acest tratament care iti garanteaza o piele perfecta, nu ezita sa contactezi specialistul la nr. de tel. 0723 291 345 sau pe whatsapp 0762 64 33 51.
X