Se spune despre ochi ca reprezinta fereastra sufletului, din acest motiv, privirea este cea care atrage atentia asupra noastra si trebuie sa stim cum sa o valorificam.

Tehnica de micropigmentare a ochilor denumita si “eyeliner” se realizeaza prin introducerea unor pigmenti organici certificati in stratul superior al pielii care contureaza si creaza o simetrie perfecta.

Eyelinerul superior se poate aplica in stil clasic, cu o linie subtire care ofera expresivitate ochilor sau intensa care adauga umbre misteroase privirii.

In alegerea eyelinerului se iau in considerare mai multe aspecte definitorii pentru obtinerea rezultatului dorit. Primul aspect il reprezinta forma ochilor:

  • pentru ochii migdalati se recomanda trasarea unei linii fine si usor conturate;
  • pentru ochii cu forma descendenta se recomanda trasarea unor linii groase de culoare inchisa;
  • pentru ochi apropiati si alungiti se recomanda aplicarea in degrade pornind de la culori deschise la interior si apoi din ce in ce mai deschise spre exterior.
micropigmentare ochi constanta

Cel de-al doilea aspect care completeaza procedura de Eyeliner este culoarea ochilor, optandu-se pentru nuante de gri petrol sau negru intens.

Eyelinerul perfect imbina armonios trasaturile ochilor definind si creand o alura senzuala privirii.

Procedura se realizeaza in 2 etape cu o pauza de aproximativ 30 zile intre ele.
Prima etapa reprezinta consilierea privind alegerea cea mai avantajoasa a tehnicii, a stilului si a jocului de culori.

A doua etapa reprezinta retusul  care redefineste culoarea si stilul, completeaza si incheie procedura de micropigmentare.

X