Abordam frumusetea pentru ca este un aspect care ne defineste pe fiecare, iar ritualul zilnic de infrumusetare al sprancenelor poate fi eliminat datorita machiajului semipermanent care pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale si creaza armonie in arhitectura fetei.

Micropigmentarea sprancenelor este o tehnica minim invaziva, de ultima generatie  fiind una dintre cele mai ravnite proceduri de infrumusetare faciala la ora actuala. Procedura se realizeaza prin introducerea unor pigmenti organici certificati, cu ajutorul unui aparat special in stratul superior al dermului. In functie de colorimetrie, micropigmentarea realizeaza corectii de culoare, forma, pozitionare a sprancenelor si corecteaza asimetriile.

Avantajele utilizarii tehnicii de micropigmentare:

  • corecteaza asimetriile si imperfectiunile fetei;
  • diminueaza timpul dedicat machiajului zilnic;
  • redefineste forma si conturul sprancenelor;
  • creaza un aspect voluminos si uniform;
  • evidentiaza trasaturile faciale, creand un chip armonios;
  • intensifica si valorifica privirea.
micropigmentare sprancene constanta

Procedura se efectueaza in 2 etape :

In prima etapa se realizeaza consilierea, alegerea formei, tehnicii si micropigmentarea sprancenelor.

In cea de-a doua etapa, la distanta de aproximativ 30 zile se efectueaza retusul care redefineste culoarea si conturul.

Alegerea tehnicii reprezinta cel mai important aspect in micropigmentarea sprancenelor:

Tehnica Microblading este revolutionara metoda de reconstructie a sprancenelor prin machiaj semipermanent care restabileste aspectul estetic, asigura un efect fin prin desenarea sprancenelor fir cu fir si corectarea lor, rezultatul putand fi confundat cu o spranceana naturala.

Tehnica Powder este recomandata pentru efectul de pudrare, desime, conturare si definire intensa.

Tehnica Hibrida, o combinatie intre cele doua tehnici des intalnite Microblading + Powder este ideala pentru clientele care isi doresc un efect fir cu fir la inceputul sprancenei si un efect pudrat, un joc de culori aplicate in degrade in continuarea ei.

HD Lift/ Shading/ Ombre/ Micropigmentarea plina sunt tehnici care se pot imbina in mod particular in tehnicile individuale  mai sus mentionate pentru a crea unicitate sprancenelor.

X