Laminarea de sprancene iti ofera look de fashion-model in 45 de minute sau mai putin  & dureaza pana la 2 luni „CEL MAI IN TREND PROCEDEU DE INFRUMUSETARE a SPRANCENELOR”
Laminarea de sprancene este creata sa ofere sprancenelor un efect de volum, de structura si contur al formei fara sa fie necesar tatuajul sau makeup permanant.
Laminarea realiniaza sprancenele si ofera volum si uniformizare “o spranceana ordonata”.
Formula folosita de specialist laminare al Giulia Academy contine o compozitie de proteine, care include keratina si creaza un film protector asupra firelor incuranjand cresterea firelor de spranceana.
Laminarea de gene iti ofera look de fashion-model in 45 de minute sau mai putin  & dureaza pana la 2 luni „CEL MAI IN TREND PROCEDEU DE CURBARE A GENELOR”
Laminarea de gene este creata sa ofere genelor un efect de curbare, de ordonare si expandare a lungimii fara sa fie necesara aplicarea extensiilor / genelor false, care dureaza pana la 6-8 saptamani. Laminarea realiniaza genele tale si ofera volum si uniformizare “o privire accentuata”.
Formula folosita de specialist in laminare al Giulia Academy contine o compozitie de proteine, care include keratina si creaza un film protector asupra firelor
incuranjand cresterea firelor genelor.
X